avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ajutor!!!Garantie!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ajutor!!!Garantie!

Buna seara,
As avea si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta...doresc sa incep o afacere cu o persoana din Germania ( roman,stabilit acolo) si pentru asta am nevoie de anumite informatii cu privire la "produsul" pe care o sa il promovam.Am discutat cu persoana respectiva si a zis ca o sa imi trimita un "kit", respectiv o geanta cu materiale,profile si absolut tot ce tine de activitatea pe care vreau sa o desfasor ....insa acum vine problema in schimbul acestui "kit" domnul doreste sa ii dau 300 de euro garantie ca dupa ce o sa ma informez din materialele trimise o sa ii inapoiez "kit-ul"....intrebarea este urmatoarea :ce inscris as putea sa fac ,pentru a-mi servi ca proba in caz ca nu o sa imi returneze cei 300 de euro?puteti sa imi trimiteti si un model??va rog mult si multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: v.anca , utilizator 11:56, 4 Septembrie 2009
Puteti face un inscris de mina in doua exemplare in care sa specificati pentru ce dati aceasta suma de bani. Nu trebuie model insa trebuie semnat de ambele parti
Puteti face inscrisul sub semnatura privata sau solicitati de la acel domn sa va dea un inscris prin firma pe care urmeaza sa o reprezentati (ale carei produse le promovati) in Romania. Poate sa fie chiar un contract de garantie in care sa se mentioneze ca vi s-a inmanat "kit-ul" si dvs. ati depus o garantie de 300 euro.
Va multumesc pentru ajutor ...chiar la un contract de garantie ma gandeam si eu,l-am redactat deja...si acum pentru ca am primit si raspunsul dvs. o sa merg inainte atunci cu aceasta solutie.O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal - device-uri luate de politie Rzvy999 Rzvy999 Buna ziua, voiam sa va intreb care sunt sansele sa primesc mai multe device-uri care mi-au fost luate de politie mai devreme de finalizarea dosarului? Voiam sa ... (vezi toată discuția)
Inadvertenta la retragere numerar dumitruradu dumitruradu Salutare! Astazi a mers un coleg de apartament sa ridice 300 RON, trimisi de parintii lui, de la BRD. Domnul de la ghiseu, la retragere, i-a dat 300 EURO ... (vezi toată discuția)
Contract confidentialitate firma web-design MDMihai MDMihai Buna ziua. In momentul de fata sunt sub contract cu o firma de web-design si programare pe care am contractat-o pentru a realiza un proiect de anvergura. Mai ... (vezi toată discuția)