avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am un copil cu gradul de handicap nr1.. de 5ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am un copil cu gradul de handicap nr1.. de 5ani

Sotia nu are niciun venit doar ce se acorda copiilului,am stat inpreuna cu chirie si doar eu am un loc de munca stabil.. Dupa divort voi putea sa am dreptul de a chistiga copiilul.. parinti mei unde locuesc in prezent si eu pot obtine custodia lui
Cel mai recent răspuns: Maria Marya , utilizator 21:18, 4 Ianuarie 2017
Cine-i asistentul maternal(social) al copilului`? Având gradul 1 de handicap, probabil o are pe mama angajată ca asistent maternal, sau poate pe altcineva.
Custodie nu există în lege, e vorba de autoritatea părintească pe care după divorț o veți exercita împreună în comun cu mama copilului.
Bunicii nu pot obține nimic fără acordul ambilor părinți.
La un copil cu gr.1 de handicap nici nu se pune problema ruperii de mamă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În cazul divorțului, care sunt situațiile în ... Maria-Daniela1982 Maria-Daniela1982 Bună ziua! În cazul divorțului, care sunt situațiile în care mama nu primește custodia deplina a copilului? Copilul are 1 an și 10 luni. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Custodie copil de 1 an si 4 luni si program de vizite desi stam la 500 km distanta infoadrian infoadrian Va rog ajutati-ma cu un raspuns la situatia de mai jos. Eu si sotia am ajuns sa ne certam pe diverse subiecte minore si ea ma ameninta in repetate randuri cu ... (vezi toată discuția)
Custodie minor pana la procesul de divort Vicentiu841 Vicentiu841 Buna ziua, Daca ma despart in fatpt de sotie, si doresc sa mi se incredinteze copilul pana la hotararea de divort, cum trebuie sa procedez? Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)