avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... discriminare privind drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

discriminare privind drepturi salariale

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca se poate considera discriminare faptul ca in cadrul aceleasi institutii o parte din salariati beneficiaza de acordarea unor drepturi salariale-obtinute in instanta-iar altii nu ,pentru ca au pierdut tot in instanta un proces similar cu primii.
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: afd17 , utilizator 22:00, 3 Ianuarie 2017
Nu este discrimare o astfel de situatie, deoarece discrepantele apar datorita hotararilor judecatoresti ..... intr-adevar, practica judiciara nu este unitara
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentul postului, suplimentul treptei Londa Londa Reprezint un sindicat din Slobozia-IL si vreau sa va spun ca noi am depus in instanta 4 dosare pentru acordare spor suplimentul postului si spor de treapta. In ... (vezi toată discuția)
Proces diferenţe salariale gherghina69 gherghina69 Bună ziua, În judeţul meu s-au pierdut toate hotărârile judecătoreşti privind câştigarea drepturilor salariale în instanţă, în învăţământ, ... (vezi toată discuția)
Angajare fara concurs adqika adqika Buna ziua, Va solicit o scurta asistenta referitor la un subiect mai delicat. Sunt angajat de 7 ani in cadrul aceleasi companii - privata. Am studii ... (vezi toată discuția)