avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Document justificativ executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Document justificativ executare silita

Buna ziua,

In cazul unui imprumut cu titlu executoriu intre doua persoane fizice, cu plata lunara a unei sume fixe intr-un cont bancar al creditoru, luidaca debitorul a renuntat sa mai plateasca circa acum 13-14 luni, ce document justificativ este necesar de la banca, in vederea inceperii procedurii de executare silita de catre executorul judecatoresc?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ferdinand1 , utilizator 10:28, 4 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita apeiron2 apeiron2 Daca sunt excuta silit si deja platesc in urma popririi pe salar de doi ani, suma pe care trebuie sa o achit este cea evidentiata de instanta , sau la aceasta ... (vezi toată discuția)
Care e procedura necesara in cazul unei cereri de executare silita? agrippinna agrippinna Buna ziua. Am o sentinta investita cu titlu executoriu si vreau sa o duc la un executor in vederea inceperii executarii silite. Am inteles ca trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)