avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie

Ca acte sunt necesare pt casatoria in uk dintre un englez si o romanca?multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:27, 3 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati unui moficiu de stare civila din UK pentru a afla actele necesare.
Aici va putem spune actele necesare in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie intre cetatean roman si britanic in uk Adriana3011 Adriana3011 Va rog, stie cineva daca in urma casatoriei cu cetatean britanic, eu fiind romanca, obtin dreptul de munca in uk, casatoria fiind in uk.? Mai trebuie sa aplic ... (vezi toată discuția)
Mama romanca ,tatal englez ,copil englez marilena87 marilena87 Buna ziua, as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru va rog frumos,sunt intr-o relatie de 7 ani cu un cetatean englez,eu romanca si locuim in anglia, nu ... (vezi toată discuția)
Viza casatorie cu un cetatean strain. Mihai_Enica Mihai_Enica Buna ziua. Sunt cetatean roman, am o relatie de 9 luni cu o fata din filipine, care lucreaza in Arabia Saudita ca asistenta. Lucrez in Anglia, ca inginer de ... (vezi toată discuția)