avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Am nascut in data de 16.11.2016; sunt angajata unei societati din 29.12.2015 si in perioada ianuarie-aprilie 2016 nu am avut niciun venit la aceasta societate, din luna mai am inceput sa am. Lunile ianuarie, februarie, martie si aprilie, fiind cu venit 0, ele se iau in calcul la indemnizatie de crestere copil; sau vor lua in calcul veniturile anterioare acestei perioade pentru completarea celor 12 luni de cotizatie?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 3 Ianuarie 2017

Perioada eligibila pentru CCC este decembrie 2014 - noiembrie 2016.

Daca in acea perioada nu ati avut venituri , se vor lua in considerare lunileanterioare acelei perioade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la indemnizatie de crestere a copilului Nikq Nikq Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns : sotia mea va naste in luna 11/2017 este casnica , eu sotul ei am lucrat in- 2016 -6lunii( cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie! MaziluG MaziluG Buna seara ! Am si eu o intrebare, Am nascut in aprilie 2014 si am beneficiat de concediu crestere copil si indemnizatie pana in martie 2016, in martie am ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa in perioada de concediu prenatal si calcul indemnizatie ccc AdnanaI AdnanaI Buna seara, desi am citit toate postarile gasite pe forumul dvs. cu privire la acest subiect tot mai am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta in ... (vezi toată discuția)