avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dupa casatorie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dupa casatorie

Eu am o intreprindere familiara cu parinti si e trecuta cu numele meu.M-am casatorit ai mi-am schimbat numele.if poate ramane pe numele de fata?
Si cu masina trebuie obligatoriu sa schimb permisul si talonul masini?multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:30, 3 Ianuarie 2017
Buna seara,
Permisul trebuie schimbat.
In talon se va specifica noul nume, interesati-va la politie si la RAR, ei va pot da toate indicatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare permis de conducere,talon si carte de identitate? soszo soszo Buna seara,am nevoie si eu de un sfat pentru sotia mea care odata cu casatoria si-a schimbat numele.Este necesar sa-si schimbe si permisul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare talon danailie1971 danailie1971 Buna ziua,asi dori sa stiu unde pot sa-mi schimb talonul masinii(schimbat numele dupa casatorie)si ce acte imi sunt necesare.multumesc (vezi toată discuția)
Pot sa vand o masina care este pe numele de fata? biancadihoiu biancadihoiu Buna ziua, Detin o masina dobandita inainte de casatorie. Numele pe talon si cartea masinii nu a fost schimbat momentan (dupa casatorie) si as vrea sa vand ... (vezi toată discuția)