avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire accident

Buna ziua,
In data de 29.10.2016 am fost victima unui accident rutier.Am sfarsit cu ambele picioare rupte si operate.Medicul prevede in jur de 110-120 zile de ingrijiri.La volan era sotia mea, iar masina si asigurarea ii pe numele socrului meu.Mentionez ca intr-o depasire a pierdut controlul si ne-am rasturnat fara ca lovim alti participanti la trafic.
intrebare: Pot obtine despagubiri de la RCA, intr-un proces civil fara sa imi acuz sotia sau sa ii fac rau???
Cel mai recent răspuns: Cristian901 , utilizator 21:40, 4 Martie 2017
Am o alta speță, accidentul a avut loc în urma unor depășiri în afara localității. Soția mea a pierdut controlul și ne-am răsturnat. Limita legala de viteza în afara localității este de 90 km/h, arcul din bord al mașinii s-a blocat la 100. Politia tocmai ne-a informat ca limita legala pe acea porțiune era de 70(exista un indicator la 2-3 km distanta de la locul accidentului).Firma de asigurări poate sa se întoarcă împotriva soției sa își recupereze banii? (avea 30 km peste limita de viteza, dar era în depășire)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident-vatamare corporala ely86 ely86 In urma cu o saptamana am provocat un accident de circulatie in urma caruia victima a suferit o fractura de femur stang si fractura incheietura mana ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul rca nu plateste despagubirea pentru vatamare corporala horean horean Buna ziua, in urma unui accident auto rezultat cu o vatamare grava , care a necesitat mai mult de 60 de zile (s-a vindecat pana la urma) a intervenit impacarea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Dash Dash Buna seara, Am suferit un accident rutier in urma caruia nu am avut nici o zi de spitalizare dar mai multe zile de recuparari medicale (30 de zile). As dori ... (vezi toată discuția)