Am observat azi la Judecatoria Sector 4 Bucuresti ca, desi se stia ca magistratii sunt in greva, unii clienti au venit si cu avocati (au fost asistati).
Nu a fost comunicata decat data, judecatorul nu a intrebat absolut nimic...in acest caz conteaza sau nu conteaza daca unii clienti au fost asistati (au venit cu avocati) ?
Are vreo importanta (judecatorul isi nota prezenta si daca sunt sau nu asistati) ?
Nu are nici o importanta daca a fost prezent clientul insotit de avocat, daca a fost singur sau a fost lipsa.
Pentru cei lipsa ...se va efectua procedura citarii, cei prezentiu au luat la cunostinta despre termen si nu vor mai fi citati.
dreptul la aparare este facultativ. faptul ca unii justitiabili aveau aparator nu conteaza in situatia in care magistratii sint in "perioada de proteste". daca situatia dv. impune asistenta unui aparator, va puteti alege si angaja unul.
E perfect adevarat...nu are nicio importanta daca unii clienti au venit insotiti de aparatori, iar altii nu - singurul lucru regretabil este situatia de fapt, in urma careia se amana foarte multe cauze.
...din cate stiu eu citati sunt doar reclamantul si paratul...intrebarea mea se referea la avocat...conteaza sau nu daca un client este asistat de avocat acum in perioada grevei...