avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Greva magistrati - conteaza daca un client e asistat ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Greva magistrati - conteaza daca un client e asistat ?

Buna ziua,

Am observat azi la Judecatoria Sector 4 Bucuresti ca, desi se stia ca magistratii sunt in greva, unii clienti au venit si cu avocati (au fost asistati).
Nu a fost comunicata decat data, judecatorul nu a intrebat absolut nimic...in acest caz conteaza sau nu conteaza daca unii clienti au fost asistati (au venit cu avocati) ?
Are vreo importanta (judecatorul isi nota prezenta si daca sunt sau nu asistati) ?

Multumesc, o zi buna.
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2009
loanabelciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:15, 5 Septembrie 2009
Nu are nici o importanta daca a fost prezent clientul insotit de avocat, daca a fost singur sau a fost lipsa.
Pentru cei lipsa ...se va efectua procedura citarii, cei prezentiu au luat la cunostinta despre termen si nu vor mai fi citati.
dreptul la aparare este facultativ. faptul ca unii justitiabili aveau aparator nu conteaza in situatia in care magistratii sint in "perioada de proteste". daca situatia dv. impune asistenta unui aparator, va puteti alege si angaja unul.
Bineinteles ca are importanta, fiind de fata au luat la cunostinta de noul termen si nu vor mai fi citati. De aceea au fost platiti...
E perfect adevarat...nu are nicio importanta daca unii clienti au venit insotiti de aparatori, iar altii nu - singurul lucru regretabil este situatia de fapt, in urma careia se amana foarte multe cauze.
...din cate stiu eu citati sunt doar reclamantul si paratul...intrebarea mea se referea la avocat...conteaza sau nu daca un client este asistat de avocat acum in perioada grevei...

Alte discuții în legătură

Aplicare art 19 alin 2 cod procedura penala Consultant Covasna Consultant Covasna Buna seara. In cazul in care o banca al carui angajat am fost a depus plangere penala impotriva mea pentru un \"transfer de fonduri neautorizate de pe contul ... (vezi toată discuția)
Citarea partii la cabinetul avocatului ales fara ca acesta sa fie angajat pentru noul proces CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Citarea trebuie facuta la adresa unde domiciliaza sau locuieste partea parata din proces. Daca paratul din proces este citat la adresa cabinetului avocatului ... (vezi toată discuția)
Recurs ordonanta presedintiala Bograv Bograv Cum pot depune recurs la o hotarare pe ordonanta presedintiala, comunicarea scrisa a hotararii am primit-o pe data 24.04.2013 iar pronuntarea a fost in data in ... (vezi toată discuția)