avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Greva magistrati - conteaza daca un client e asistat ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Greva magistrati - conteaza daca un client e asistat ?

Buna ziua,

Am observat azi la Judecatoria Sector 4 Bucuresti ca, desi se stia ca magistratii sunt in greva, unii clienti au venit si cu avocati (au fost asistati).
Nu a fost comunicata decat data, judecatorul nu a intrebat absolut nimic...in acest caz conteaza sau nu conteaza daca unii clienti au fost asistati (au venit cu avocati) ?
Are vreo importanta (judecatorul isi nota prezenta si daca sunt sau nu asistati) ?

Multumesc, o zi buna.
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2009
loanabelciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:15, 5 Septembrie 2009
nu
Spre exemplu:
- azi la J2 a intrat judecatoarea si a spus ca primele 10 dosare au termenul x iar urmatoarele termenul y si, a mai dat termene diferite la alea care se judeca cu celeritate :P
- pe de alta parte ieri la CAB nici nu au mai intrat judecatorii, grefiera a spus ca partile o sa fie citate
- unii am inteles ca mai fac prezenta, altii ca mai comunica o intampinare, altii ca mai declina o competenta.....


:offtopic: Am rugamintea sa nu mai initiati mai multe topicuri pe acelasi subiect.
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2009
Gabriela Mihai, Avocat
...oricum este o mascarada si o bataie de joc greu de imaginat...asa ceva se poate intampla numai in Romania !
Stimata doamna chiar daca toate partile dintr-o anumita cauza aflata pe rolul instantei s-au prezentat alaturi de avocati nu au schimbat cu nimic situatia nedorita cu care ne confruntam la ora actuala.
Verificati ce termen a dispus instanta .
Numai bine!
Nu are nicio importanta daca in aceasta perioada de "Protest" a magistratilor, partile au fost prezente cu sau fara avocati!
La Brasov, in cauzele civile s-a facut doar strigarea cauzei de catre judecatori, s-au mentionat partile prezente s-a acordat termen de judecata si s-a dispus citarea partilor lipsa. Nu s-au comunicat inscrisuri, nu s-au primit inscrisuri, taxe de timbru, nimic. Nu s-a mentionat de catre judecator daca au fost depuse inscrisuri la dosar, nimic.
In cauzele penale, instanta a judecat doar cauzele vizand masurile preventive. In celelalte dosare, s-a facut apelul partilor, s-a mentionat daca s-au depus acte la dosar intre termene şi s-a acordat termen de judecata.
Ieri dimineata, la o sala de judecata de la Judecatorie, o judecatoare a ignorat Protestul magistratilor si a judecat toate cauzele civile, indiferent de obiect. A se vedea [ link extern ] / ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare art 19 alin 2 cod procedura penala Consultant Covasna Consultant Covasna Buna seara. In cazul in care o banca al carui angajat am fost a depus plangere penala impotriva mea pentru un \"transfer de fonduri neautorizate de pe contul ... (vezi toată discuția)
Citarea partii la cabinetul avocatului ales fara ca acesta sa fie angajat pentru noul proces CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Citarea trebuie facuta la adresa unde domiciliaza sau locuieste partea parata din proces. Daca paratul din proces este citat la adresa cabinetului avocatului ... (vezi toată discuția)
Recurs ordonanta presedintiala Bograv Bograv Cum pot depune recurs la o hotarare pe ordonanta presedintiala, comunicarea scrisa a hotararii am primit-o pe data 24.04.2013 iar pronuntarea a fost in data in ... (vezi toată discuția)