avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme cu spatiul inchiriat dintr-un centru comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme cu spatiul inchiriat dintr-un centru comercial

Buna seara. Detin un spatiu tip insula intr-un centru comercial din botosani (galerie) de un an de zile. De la inceput m-am inteles cu managerul galeriei pe o anume locatie, exista contract prelungit pe inca un an de zile pe aceasta pozitie si de cateva zile aud ca ar vrea sa eliminte sau sa mute anumite insule printre care si a mea asa fara motiv. Cel mai mult ma tem sa nu ma trezesc intr-o dimineata cu standul mutat fara acordul meu pentru ca aici se practica astfel de proceduri. Daca in contract s-a specificat locatia insulei ma gandesc ca nu ar mai trebui sa apara modificari dupa cum doreste domnul director. Astept sfaturi de la dvs. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:25, 3 Ianuarie 2017
Contractul de închiriere are ca anexă o schiță în care este evidențiată poziția exactă a spațiului? Dacă da, invocați acest aspect în cazul în care întâmpinați probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant Lukatoni Lukatoni Buna ziua. Doresc sa stiu daca este necesar sa autorizez un punct de lucru in conditiile in care desfasor o activitate initiala ambulanta dar ... (vezi toată discuția)
Efectele mutatiei sau luarii in spatiu msc_angela msc_angela Buna ziua, Am un contract de inchiriere pe un apartament, cu o societate comerciala din Iasi cu filiala in galati. Azi chiriasa m-a contactat telefonic sa ma ... (vezi toată discuția)
Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)