avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie somaj

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca indemnizatia de somaj se poate primi
pe card si daca se platesc comisioane in plus decat cele aferente
cardului.
Cel mai recent răspuns: ismi3ismi , utilizator 12:41, 21 Decembrie 2009
Va multumesc pentru raspuns fara reprosuri.
:offtopic:
Adica, cum "fara reprosuri"?
:offtopic:

in unele zone "fara repros" este un fel de "jos palaria" :D
freeelis a scris:

Plata unor drepturi acordate din bugetul asigurărilor pentru şomaj a fost revizuită.
La inceput, drepturile băneşti se puteau achita doar prin mandat poştal acum se pot face plăţi şi prin cont curent sau card.

In 2003, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si Banca Comerciala Romana au incheiat doua contracte privind plata in cont de card si respectiv in cont curent a drepturilor banesti din bugetul asigurarilor pentru somaj cuvenite somerilor.

Desi exista HG 1090/2002 ( [ link extern ] ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatie somaj - cont bancar ady777 ady777 Buna ziua, Compania la care lucrez a demarat procedura de concediere colectiva, in care sunt si eu implicat; in acest moment sunt in perioada de preaviz. ... (vezi toată discuția)
Refuz virare indemnizatie somaj pe card pintica pintica Conform art.3, al.1, lit.c din HG 1090/2.10.2009 virarea indemnizatiei de somaj se poate face la cererea beneficiarului si pe card. Cand am solicitat acest ... (vezi toată discuția)
Angajare cristiana27 cristiana27 mentionez ca sant in somaj si din data de 23.06.2010 am semnat un contract de munca pe perioada nedeterminata, as dori sa stiu ce trebuie sa fac in continuare ... (vezi toată discuția)