Am cumparat in 1996 o casa impreuna cu fosta sotie-copropietara-de care am divortat in 2000 si care a plecat prima data in ITALIA si ulterior in SPANIA,unde locuieste actualmente:In toata aceasta perioada a revenit in tara sporadic si in 2010 ptr a se razbuna,in perioada in care eu eram plecat in concediu-impreuna cu fiul nostru,caruia i-am dat cheile de la casa-a vandalizat intraga casa,a facut cerere de deconectare de la energie electrica si apa curenta.Am depus plangere penala impotriva acestora si in perioada 2010-2016 am reparat casa si am reconectat-o la apa si curent si am iesit in indiviziune comform partajului,achitand sume considerabile.In 2116 am reusit sa iau legatura cu fosta sotie-desi POLITIA nu a gasit-o,chiar daca in 2016 am depus o noua cerere -si m-am oferit sa-i cumpar partea din casa.A cerut 50000 euro-desi casa nu valoreaza decat 70000-75000 de euro-si a trecut la amenintari ca ma va distruge si ca atunci cand va iesi la pensie.,se va muta in casa.In acest context,m-am hotarat sa vand partea din casa ce_mi apartine,ptr a ma delimita definitiv de ea si constient de faptul ca ea va incerca sa-mi faca probleme-asteptand probabil sa mor-VA rog sa ma sfatuiti cum sa procedez sa vand.
Fara indoiala ca,puteti sa vindeti partea dvs. ce va revine potrivit partajului,inregistrati la cartea funciara partajul dar,putin probabil sa cumpere cineva partea dvs. cu un alt proprietar pe cealalta parte.
Partaj prin notariat
Ica73
Buna ziua!
Eu si sotul meu, ne-am separat de ceva vreme si am cazut de acord ca eu sa raman in apartament, iar el sa pastreze casa si masina. In urma ... (vezi toată discuția)
Vanzare proprietate
iooi
Buna ziua. Am dintr-o proprietate mostenita prin succesiune 6 din 7 parti. Cum pot sa intabulez proprietatea (este pe titlu de proprietate) si daca pot sa o ... (vezi toată discuția)