avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pensie alimentara minor
Discuție deschisă în Executare silită

pensie alimentara minor

Buna ziua. Am demarat procedura pentru executarea silita a fostului sot, tatal copilului meu, pentru pensia alimentara pe care am stabilit-o la 25% din venituri, in urma divortului incheiat la notar la inceputul anului 2014.

Intrebarea este: cum se poate afla care a fost cuantumul salariului acestuia pe ultimii 3 ani pentru a putea calcula cat reprezinta 25% si care este suma pe care o datoreaza? Inteleg ca executorul a cerut informatii la CASMB dar nu i s-a raspuns desi a trecut demult termenul de 30 zile si s-a facut si revenire.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:37, 5 Ianuarie 2017
Poate de la anaf ar fi fost mai potrivit sa ceara.
Tatal nu a platit deloc sau aveti suspiciuni ca nu a platit cat trebuie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reavointa in plata pensiei de intretinere a copilului Sisina Sisina Sunt divortata de sapte ani. Prin sentinta de divort s-a stabilit o pensie de intretinere a copilului in valoare de 25% din veniturile fostului sot. De atunci ... (vezi toată discuția)
Executare silita neplata pensie Maritt Maritt Buna ziua! Am divortat la notar, copil minor si custodie comuna cu domiciliul la mine. Fostul sot de aproape 1 an unele luni nu a mai platit pensia deloc si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. Înțelegerea amiabilă, în urma unui divorț, cu ... qhiu82 qhiu82 Bună ziua. Înțelegerea amiabilă, în urma unui divorț, cu privire la drepturile bănești ale copilului , obligă angajatorul meu că din salariul cuvenit ... (vezi toată discuția)