avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit fraudulos
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit fraudulos

Buna seara si la multi ani. am primi pe data de 28.12.2016 un plic de la ,,Hora Credit,, cu o avertizare de plata. am sunat la ei deoarece eu nu am facut nici o cerere de creditare. Mi s a spus ca pe 02.12.2016 s a dat un credit in valoare 1200 lei pe numele meu si cu penalitati am de plata 1700 lei. Am intrebat cum s a aprobat asa ceva iar raspunsul a fost unul sec, cu copie dupa buletinul meu si adeverinta de la locul de munca, trimise pe mail. Mentionez ca am buletinul schimbat deoarece l am pierdut din martie 2015, cu alta adresa si serie. Ei au copie dupa buletinul vechi pierdut si un fluturas de salariu, de la alta firma decat cea la care lucrez eu. Initial mi au spus ca intradevar este o frauda, cineva mi a gasit buletinul si a falsificat un fluturas de salariu,dar astazi am sunat din nou si mi s a comunicat ca este totul legal. Ce trebuie sa fac eu? am facut o sesizare la anpc, dar imi trimit in 30 zile raspunsul. sa merg si la politie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:27, 5 Ianuarie 2017
Da, mergeti si la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere despagubiri valentin60rot valentin60rot Buna ziua. Primesc de o luna niste plicuri acasa de la un IFN cum ca as avea un credit la ei. Dansii sustin ca ar avea o copie dupa buletinul meu pierdut acum ... (vezi toată discuția)
Contract credit bancar fals florin_nea83 florin_nea83 Buna Seara In anul 2008 pe numele tatalui meu s-au incheiat mai multe contracte de credite bancare de o anumita persoana(nu stim cine) la diferite banci : BRD ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura de salariu RubenTiti RubenTiti Buna seara... Ma confrunt cu o problema... Sotia mea este angajata la o scoala din Bucuresti de aproximativ 1 an si jumatate. Primul salariu l-a luat dupa 3 ... (vezi toată discuția)