avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre succesiune

Matusa mea are casa trecuta pe numele ei de domnisoara.Sa casatorit cu unchiul meu care a decedat avand la randul lui un copil din casatoria anterioara.Acuma matusa mea ce trebuie sa faca afara de succesiune? Deci ma repet. Casa este a matusii mele. Are vreun drept baiatul unchiului fiind si el la randul lui casatorit si avand un copil. Multumesc.Simion Nicoleta Mihaela din Bucuresti
Cel mai recent răspuns: cristimihaela73@yahoo.com , utilizator 20:38, 4 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai face succesiune dupa un decedat inregistrat fara bunuri la primarie? Florentina1982@@# Florentina1982@@# Soacra mea era pe numele primului sot care anul trecut am aflat ca ar fi decedat, traind cu socrul meu din1976 cu care are 2 copii, fata si baiat. Socrul nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire ... imparteli katiac katiac Buna ziua Va rog cu niste sfaturi si raspunsuri Strabunicul meu a murit acum vreo 15 ani.El avea 2 copii pe bunica si inca un baiat(unchi de-al meu de-al ... (vezi toată discuția)
Poate ataca donația? Marrian Marrian Bună ziua, mătușa mea mi-a donat casa mie printr-un act de donație cu uzu fruct, după ce băiatul și soțul ia decedat Ea ne mai având nepoți de la ... (vezi toată discuția)