avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proiect/autorizatie constructie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proiect/autorizatie constructie

Buna ziua,
Ma intereseaza daca locatarii unei scari ai unui bloc pot pune gresie/faianta pe casa scarii, fara sa fie necesar proiect/autorizatie emisa de primarie (mun. Constanta).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 18:40, 9 Ianuarie 2017
Daca asociatia nu a platit nimic pentru acea munca, nu trebuie sa justifice nimic. Daca ar fi platit ar fi trebuit sa justifice pentru ce a platit, cu acte...
Aici nu e vorba de munca patriotica ci de oameni gospodari care stiu si pot sa-si faca traiul placut in cadrul asociatiei, fara cheltuieli.
Dar daca vreti sa justificati, incheiati contract cu o firma, solicitati factura, chitanta...si fiti patriot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilite/despagubire proprietatea privata la lucrare teava comuna bogdanaav bogdanaav Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu urmatoarele aspecte: Teava comuna de apa calda de la baie s-a spart in dreptul apartamentului meu. Stiu ca cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Cum se poate presta gratuit și legal o muncă pentru bloc? avem un vecin reclamagiu și ne e teamă de probleme cu itm-ul Lyvyoo Lyvyoo Buna ziua, Avem in bloc un jurist cu ceva probleme psihice, care nu ezita sa penalizeze orice i se pare straniu, mergand pana la a tari administratia in ... (vezi toată discuția)
Lucrare pe proprietatea comuna tomasso tomasso Asociatia de proprietari a hotarat in in AG urma cu 6 luni infiintarea F. Rep..destinat refacerii si repararii treptelor deteriorate de la cele 2 scari de ... (vezi toată discuția)