avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia

Buna ziua. Cum se calculeaza preavizul in cazul unei cereri de demisie.Ex. Depun cererea de demisie pe data de 20 decembrie ,dar specific ca vreau demisia incepand cu data de 09 ianuarie. De pe ce data calculez preavizul.Astept raspuns cat mai repede.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:19, 5 Ianuarie 2017
Termenul de preaviz curge de la data comunicării notificării, fără a se calcula și ziua comunicării.
In speta, termenul de preaviz curge din data de 09.01.2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de incepere a preavizului pt concediere art 65 EmiB EmiB Buna ziua, am si eu o intrebare. Un angajat a primit preaviz de concediere pentru restrangerea activitatii in data de 9 decembrie, in care i se aduce la ... (vezi toată discuția)
Incepand cu ce data se calculeaza perioada de preaviz in cazul demisiei? Simona_Elisa1984 Simona_Elisa1984 Buna ziua, tuturor! Am nevoie de ajutor in legatura cu o problema.Lucrez la o societate comerciala din data de 13.05.2016.Din motive personale, in data de ... (vezi toată discuția)
Instanța de fond a pronunțat hotărărea și a stabilit termen ... Cami2014 Cami2014 Instanța de fond a pronunțat hotărărea și a stabilit termen de 10 zile pentru declararea apelului, Hotărârea mi-a fost comunicată în data de 09 ... (vezi toată discuția)