avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Denumire magazin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Denumire magazin

Buna ziua,

Puteti va rog sa imi spuneti daca trebuie inregistrata undeva denumirea unui magazin sau pot utiliza ce nume vreau eu? Daca nu ii dau nume ci scriu doar cu ce se ocupa (scriu pe panou Dulciuri pentru toti) mai trebuie inregistrat undeva?

Va multumesc,

Elsa
Cel mai recent răspuns: Maria Marya , utilizator 09:35, 6 Ianuarie 2017
Bună Elsa!
Sigur numele firmei trebuie înregistrat, nu știu exact unde dar trebuie înregistrat. Noi am avut o firma mică,cu doi asociați și purta jumătate din numele fiecăruia. (Ste-Mar). Cam aiurea nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistare denumire Marina G. Marina G. Buna ziua!!! Puteti va rog sa imi spuneti daca am inregistrat un S.R.L. trebuie inregistrata undeva si denumirea magazinului sau pot utiliza ce nume vreau ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marci osim ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua Vreau sa fac o revista locala distribuita gratuit(Publicitate) Intrebarea este daca numele revistei este \\"aaaaa\\" si numele firmei este ... (vezi toată discuția)
Help! andreea.holhos andreea.holhos vreau sa deschid un magazin naturist.....sunt in plop is plopul in are...#-o nu am nici cea mai vaga idee cum sa incep si de ce autorizatii am nevoie..va rog ... (vezi toată discuția)