avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Bună seara! Dacă sunt disponibilizat cu salarii compensatorii de la o societate
privată. și primesc decizia de pensionare la limită de vârstă în termen de 30zile după aceea, pot primii și salariile compensatorii pt. pensionare conform contractului de muncă? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 6 Ianuarie 2017
Acesta este un răspuns foarte important pt. mine, ca să știu cum voi proceda în continuare. Vă mulțumesc.
Depinde de actul normativ în baza căruia veți beneficia de plăti compensatorii. Precizați actul sau societatea la care ați lucrat.
@ iliesop

Puteti primi fara niciun impediment aceste salarii compensatorii ... nu are legatura cu niciun document sau act normativ acordarea acestora in situatia in care dvs sunteti pensionar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma cu parerile dvs sau sfatul dvs multumesc miru28 miru28 buna ziua va rog daca se poate sa va supun atentiei cazul meu am lucrat la petrom si a trebuit sa imi iau ordonanta pt ca m-au disponibilizat si mi s-au ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii piticu piticu Buna ziua, Am si eu nevoie de un raspuns, cat mai urgent v[ rog Sunt angat in acest moment si indeplinesc conditiile de pensionare pentru limita de varsta. ... (vezi toată discuția)
Recalculare salariu net pentru un pensionar Mirela Cristea Mirela Cristea pensionarii angajati cu contract de munca de 8 ore nu platesc somaj si nici societatea nu plateste pentru salriul lor brut. De curand am aflat ca unul ... (vezi toată discuția)