avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raportare gresita cfs revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raportare gresita cfs revisal

Buna ziua,

as dori sa stiu daca mai pot corecta in revisal o raportare gresita de suspendare cu acordul partilor a unui contract de munca ?
daca se inregistreaza de ex suspendarea pe Popescu Ion in loc de Popescu Vasile, mai pot corecta inregistrarea eronata fara amenda?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 6 Ianuarie 2017
In REVISAL se poate opera o corectie la o inregistrare facuta eronat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie revisal draghita.ionela draghita.ionela Buna ziua! Am constat o eroare in transmiterea revisalului pt o firma preluata. Ar fi trebuit ca perioada de suspendare a unei angajate sa fie pana in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita lucica21 lucica21 buna ziua. am operat gresit in revisal o suspendare(in loc sa o trec din initiativa angajatorului,am trecut-o cf. art.54(cu acordul partilor)am salvat-o pe ... (vezi toată discuția)
Concediul fara salariu in revisal 506 bvr bvr Buna ziua! Stiou ca exista discutii in cadrul altor subiecte deja deschise pe tema hg 500/2011, dar poate ar fi bina sa facem o discutie separata referitor la ... (vezi toată discuția)