avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

buna ziua!
care este procedura pentru prelungirea concediuluide crestere copil de la 2 la trei ani!

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Juri 1 , Consilier juridic 10:52, 6 Ianuarie 2017
Concediul pentru creșterea copilului până la 3 ani poate fi acordat numai în cazul copilului cu handicap. Procedura de acordare este aceeași cu mențiunea că se anexeaza cererii certificatul de încadrare în grad de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu de maternitate de la 2 ani la 3. cristymicuta cristymicuta Buna ziua,am si eu o intrebare.Am o fetita nascuta prematur cu scor apgar 1 la nastere ,cu ventricomegalie ,retard de crestere si retard usor neurologic,in ... (vezi toată discuția)
Procedura prelungire concediu ingrijire copil pana la 3 ani rambela rambela As dori sa stiu care este procedura de prelungire a concediului de ingrijire copil pana la 3 ani(cu handicap) , sau macar actul normatic unde pot sa o gasesc . (vezi toată discuția)
Concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap accentuat HRBP HRBP Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: La compania in care lucrez avem o angajata care a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)