avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt publice salariile angajatilor primariilor?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt publice salariile angajatilor primariilor?

As dori sa stiu daca salariile angajatiilor primariilor sunt publice sau nu!
Multumesc anticipat.
P.S.
daca poate careva sa imi zica si temeiul legislativ privind acest aspect;adica ce lege si ce articol stipuleaza acest lucru.Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: vamaSM , utilizator 18:00, 9 Ianuarie 2017
Nu cred ca se poate afla cu exactitate salarul unui primar, dar poate te ajuta acest articol sa iti faci o imagine per ansamblu: [ link extern ]
Multumesc mult pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor calculare indemnizatie de sedinta consilier vamaSM vamaSM Buna ziua si as vrea un ajutor daca se poate. Sunt consilier local intr-o comuna cu aprox.3600 loc.si as vrea sa stiu cum se calculeaza indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate bonuri cadou publicitare? Razvan Marinescu Razvan Marinescu Buna ziua. As dori sa va adresez o intrebare: in ce masura sunt deductibile bonuri cadou de marketing? Din cate am inteles, acestea au acelasi regim ca si ... (vezi toată discuția)
Propunere de modificare a codului muncii Adrian-Mircea Adrian-Mircea Buna ziua, Am observat astazi stirea de mai jos, circuland in spatiul ... (vezi toată discuția)