avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CM
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CM

Cei care au lucrat înainte de anul 2011 şi nu au primit această adeverință i-ar Firma respectivă nu mai există de unde pot obtine această adeverință
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 6 Ianuarie 2017
Arhiva firmei a fost preluata de o firma specializata in domeniu arhivare sau la Arhivele statului din judet.
Puteti afla date de la lichidator sau de la cei care au preluat activele firmei respective. Puteti incerca si la Regsitrul comertului.
Detinatorul de arhiva va poate elibera adeverinta necesara pentru pensionare.
fanica1970 a scris:

Cei care au lucrat înainte de anul 2011 şi nu au primit această adeverință i-ar Firma respectivă nu mai există de unde pot obtine această adeverință

Ati lucrat in sectorul buhetar sau privat ?

Perioada respectiva este mentionata in carnetul de munca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in recunosterea grupei a ii a de munca pentru pensie anticipalta gradinaru claudia gradinaru claudia Buna ziua, Mama mea, cu data nasterii 23.09.1958, a depus cerere pentru pensionare anticipata partiala si avand o vechime in munca de 29 ani si 6 luni din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua si la multi ani ! ( doamnelor si domnisoarelor) . ma ... Ioan Doru Morteanu Ioan Doru Morteanu Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si domnisoarelor) . Ma numesc Ioan Doru Morteanu. Pentru intocmirea dosarului de pensionare am nevoie de adeverinte de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in grupa ii de munca gabormak gabormak Am lucrat ca subinginer constructor 4 ani la TCMM (Bucuresti, Filiala Moldova Noua) Cum pot dovedi c-am lucrat in grupa a II-a de munca ? as avea nevoie pentru ... (vezi toată discuția)