avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Am platit pe 29 decembrie, 2016 taxa auto pentru un autoturism second hand adus din Germania. Pe 5 ianuarie, 2017 l-am inscris deja in circulatie. Cum se poate recupera taxa? Am inteles ca ar fi o posibilitate in instanta. Se poate si direct, doar cu cerere la ANAF?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2017
a_d_g_cta, utilizator
Cel mai recent răspuns: a_d_g_cta , utilizator 21:59, 6 Ianuarie 2017
Recomand in instanta ; procedura administrativa dureaza mult mai mult decat cea contencioasa
Multumesc frumos! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare mirceapatrascu mirceapatrascu Am inmatriculat in anul 2008 un autoturism adus din Germania(second hand) si tot atunci am platit taxa de poluare . Acum vreau sa o radiez din circulatie . ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)