avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARE TAXA AUTO , MASINA VANDUTA !
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARE TAXA AUTO , MASINA VANDUTA !

In anul 2008 , luna septembrie , am achizitioanat de la o reprezentanta auto din tara un autoturism nou ( Renault ) si am platita taxa auto - 1000 ron.
In anul 2009 am vandut acea masina !
Taxa auto platita se poate recupera ????? ...si de CINE .....????
...Multumesc !!!!
Cel mai recent răspuns: tutu12 , utilizator 20:39, 18 Decembrie 2018
S-a implinit termenul de prescriptie
Taxa auto se poate recupera de catre platitor ( cel care a platit taxa ) dar care inca mai este in posesia masinii ( se pare ca Uniunea Europeana a interzis restituirea banilor pentru masini care nu sunt in posesia petentilor ) .

Termenul legal de prescriptie a dreptului de a cere restituirea este de 5 ani si se va calcula incepand cu data de 1 ianuarie 2016 !!!
Multumesc !
....FALS ! ..AM RECUPERAT TAXA !!! - FACETI ALTCEVA , INAFARA DE SFATURI JURIDICE !

Consultanta Juridica a scris:

S-a implinit termenul de prescriptie

Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2018
tutu12, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto Andreea but Andreea but Bună,Mi-am înmatriculat și eu autoturismul în dec anul trecut (2016)și am plătit taxa auto în jur la 500 de euro.asi dori sa sti dacă mai pot recupera ... (vezi toată discuția)
Pot recupera taxa auto platita in 2007? imosoft imosoft Buna ziua, In octombrie 2007 am achizitionat un autoturism VW Golf, fabricat in 2001, norma de poluare Euro 4, pentru care am achitat taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare gril81 gril81 Va rog mult de tot daca poate sa-mi spuna si mie cineva daca mai pot recupera TAXA AUTO la un autoturism inmatriculat in decembrie 2008,nu am recuperat nimic ... (vezi toată discuția)