avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces civil - actiune in granituire- durata si costuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces civil - actiune in granituire- durata si costuri

Buna seara,
Am nevoie de semnatura de vecinătate pt repozitionarea,respectiv dezmembrarea unui teren,insa persoana în cauza nu vrea sa rezolvăm pe cale amiabilă.
De aceea sunt nevoită sa o dau în judecată.
As vrea sa stiu cat durează un proces de acest gen si la ce costuri se ridica,aproximativ.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 09:17, 8 Ianuarie 2017
Termenul de solutionare este conditionat de respectul,intelegerea partilor si de alti factori independenti de vointa acestora
Costurilre sunt conditionate de eventuala implicare a unui aparator care sa va reprezinte si sa va apere interesele,de perioada de solutionare in instanta
:rtfm:Interventie moderator
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema intrucat o astfel de practica incalca pct.3.3 din Regulament.
In situatia in care mai aveti intrebari suplimentare legate de acest subiect, aveti posibilitatea sa continuati discutia aici folosind optiunea" raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
Elena Pandrea a scris:

Buna dimineata,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Am nevoie de semnaturile de vecinatate pt a repozitiona,respectiv dezmembra un teren.Persoana in cauza nu vrea sa colaboreze pe cale amiabila,de aceea sunt nevoita pt a-mi rezolva problema,sa o dau in judecata.
Mentionez ca terenurile nu sunt despartite prin gard.
Eu nu revendic nimic din partea vecinei,vreau doar ca in urma procesului sa se anuleze procedura prin care imi sunt solicitate semnaturile de acord ale acesteia in vederea repozitionarii.
In cazul acesta,vreau sa stiu daca procesul pe care il intentez acesteia este cel de granituire,cat dureaza un astfel de proces si care ar fi costurile aproximative.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals in acte ce produc efecte juridice realface realface cineva mi-a sustras ( cred ca de la scoala-secretariat) o copie de buletin si mi-a facut pensie. eu, nu am stiut si nici semnat vreodata asa ceva. ce pot face ? (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune de pe urma defunctului meu tata buburuza1969 buburuza1969 Mama vrea sa faca succesiunea dupa decesul tatalui meu dar nu are bani ca sa imi dea partea care mi se cuvine eu mai am un frate care nu vrea parte vrea sa io ... (vezi toată discuția)