avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma de licenta dinainte de Bologna inseamna ca ai ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma de licenta dinainte de Bologna inseamna ca ai master in specialitate

Avand in vedere ~Art. 153, alin.(2) Diploma de absolvire sau de licenţă a absolvenţilor învăţământului superior de lungă
durată din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna este echivalentă cu diploma de studii universitare de master în specialitate.
~inseamna ca ai master in specialitatea respectiva, daca ai absolvit studiile inainte de Bologna(ex in 1994)?, adica diploma de licenta pe care ai primit-o se considera ca si cum ai avea si studii de master?
Cel mai recent răspuns: MirelaChi , utilizator 01:29, 16 Iunie 2017
Asa este , se considera ca aveti studii universitare de master în specialitate.
Ce autoritate poate elibera document care sa ateste aceasta echivalența? (daca este nevoie de asemenea dovada in afara României)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de invatamant superior de lunga durata 42MELANIA 42MELANIA Buna ziua, Diplomele absolventilor de invatamant superior de lunga durata sunt echivalente cu diplomele de master? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna dimineata! art.153 din legea nr.1/2011 prevede la alin.(2) ... Lapusneanu Sabin Lapusneanu Sabin Buna dimineata! Art.153 din Legea nr.1/2011 prevede la alin.(2) : Diploma de absolvire sau de licenţă a absolvenţilor învăţământului superior de ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta martapopescu martapopescu In conditiile in care potrivit art 153 din legea educatiei nr. 1/2011 diploma de absolvire sau de licenta a absolventilor invatamantului superior de lunga ... (vezi toată discuția)