Bună seara.Am și eu nevoie de niște lămuriri. Am un unchi care dorește sa îmi faca donație pe casa și terenul intravilan plus teren agricol problema este ca nu a plătit impozitul la primarie de 14 ani.în momentul în care eu împreună cu unchiul meu am fost la primarie ptr a plăti impozitul mi sa cerut sa achit 14000 lei o suma aberanta ptr o casa cu 3 camere și 2500 m2 intravilan plus 4h de teren agricol.în momentul în care am cerut sa mi se explice de ce așa o suma am fost data afară pe motiv ca nu am nici un drept ptr a mă interesa de propietate altuia ceea ce nu mi se pare corect ptr ca propietarul era cu mine dar eu eram cea care plătea. Ce pot face ptr a nu plăti aceasta suma aberanta.Mulțumesc
Asta stiu și eu problema mea este ca nu vor sa imi explice cum de am de plătit 14000 lei noi.mai ales ca cei de la primarie au spus ca trebuie sa plătesc pe ultimi 5 ani plus penalități.chiar și dacă ar trebui sa platesc pe toți cei 14 ani nu cred ca ar trebui sa platesc suma aberanta impusa de ei.tatăl meu deține aceasi suprafață de pământ ca și unchiul și plătim impozit anual de 300 lei noi pe an.cum se face ca pe 14 ani am de plata 14000 Ron. Poate ca eu sunt proasta și nu știu sa fac niște calcule mie îmi reiese ca unchiul trebuie sa plătească cam 1000 lei pe an ceea ce nu mi se pare normal