avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare loc casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare loc casa

Buna ziua,vreau sa cumpar un loc de casa 800mp dar proprietarul are suprafata totala care rezulta din 3 carti funciare.Ce implica o astfel de cumparare? Cu multumiri. V M.
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 15:25, 9 Ianuarie 2017
Implica o alipire, adica o unire a celor 3 terenuri.

[ link extern ]
nu neaparat; daca cele 3 carti funciare fac cat toata suprafata, cumparati asa si alipiti ulterior, daca e absolut nevoie
problema se pune daca cele 3 carti funciare fac impreuna mai mult decat doriti sa cumparati sau daca suprafata de 800 mp se intinde in toate cele 3 carti funciare, cadastral vorbind (ca amplasament) - adica 200 mp intr-o CF al carui lot e de 500 mp si asa mai departe
fiti mai explicit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor descifrare acte teren alexandrer alexandrer Buna seara! Voiam sa cumparam un teren, am fost, am vazut si ne-am pus de acord. In seara aceasta am primit de la notar o varianta a promisiunii bilaterale ... (vezi toată discuția)
Alipirea unor terenuri dobrotaflorentina dobrotaflorentina am un teren mic de 106 mp si as vrea sa constriesc pe el o casuta. pentru a evita PUD ul care dureaza si costa mult as alege varianta alipirii cu vecinul ... (vezi toată discuția)
Exista dreptul de preemtiune? rozi88 rozi88 Buna ziua, Avem urmatoarea situatie. Un teren intravilan de 1000mp cu doua proprietari in raport de, primul : 800mp si al doilea cu 200mp. Intrebare : ... (vezi toată discuția)