avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii fiscale pfa norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii fiscale pfa norma de venit

Ce declaratii fiscale depune un PFA impozitat pe baza de norma de venit ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:54, 9 Ianuarie 2017
Daca ati optat pentru impozitarea pe norma de venit si doriti continuarea la fel si in anul urmator, nu mai depuneti d220 si d200.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa dupa infiintare florinf69 florinf69 buna seara, sunt florin si vreau sa fac un PFA, ma ocup cu obiecte hand-made. am studiat primii pasi pentru infiintare, m-am lamurit. dar dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 pentru pfa inchis la norma de venit alexlh alexlh Buna ziua, Am avut un pfa la norma de venit in Bucuresti (consultanta IT, cod caen 6202) in anul 2015, inchis in ianuarie 2016. Norma de venit pentru 2015 ... (vezi toată discuția)