avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce inseamna daca pe CMI e scris "NU PREZINTA CARNET DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce inseamna daca pe CMI e scris "NU PREZINTA CARNET DE MUNCA"?

Buna
Mi-am primit CMI si scrie in coltul din dreapta sus Nu prezinta carnet de munca.Ce inseamna asta?
Cel mai recent răspuns: MASHASV , utilizator 15:28, 6 Septembrie 2009
1. Asa au scris cei de la ITM pentru a sti ca nu aveti carnet de munca.
2. Nu va faceti griji, nu e un necaz.
Problema se rezolva. O declaratie a dvs pe propria raspundere ca nu detineti carnet de munca.....o adresa a angajatorului catre ITM prin care se solicita achizitionarea unui carnet....acordul ITM ...si achizitionarea carnetului. Apoi acesta se depune spre completare la ITM impreuna cu actele dumneavoastra de identitate,de stare civila si studii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2009
Rodica Ciobanu, Avocat
anca_popescu a scris:

Buna
Mi-am primit CMI si scrie in coltul din dreapta sus Nu prezinta carnet de munca.Ce inseamna asta?

Simplu : nu aveti carnet de munca la angajare si nici la inregistrarea c.i.m. la ITM.
si nici nu e posibila cumpararea unui carnet de munca in prezent... din cate stiu, ca am si eu nevoie pentru un angajat, de cam o luna nu se mai gasesc pe la ITM-uri... :oops:
Din cate stiu eu , in Bucuresti inca exista tipizate pentru carnete de munca :)

Alte discuții în legătură

Carte de munca la itm ContSters257414 ContSters257414 - angajat 2006, functie de baza, la un angajator, carte munca depusa la itm, inceteaza cim 2010, nu se ridica de la itm cartea de munca; - acelasi angajat ... (vezi toată discuția)
Intocmirea carnetelor de munca retroactiv enticing enticing Buna ziua, Revin cu o mai veche problema, larg dezbatuta si totusi inca neelucidata (atat pentru mine cat si pentru altii), acea a intocmirii carnetelor de ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim nedepusa la itm tierry tierry Ce se intampla daca firma de la care am plecat cu acordul partilor, incepand cu data de 11.04 nu a depus inca decizia la ITM (stiu ca tb. depusa in 5 zile de ... (vezi toată discuția)