avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Negociere CCm 2017,conf legilor actuale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Negociere CCm 2017,conf legilor actuale

Suntem trei sindicate la acelasi angajator,in doua orase diferite,suntem inregistrati la aceeasi federatie reprezentativa la nivel de sector de activitate deoarece nici unul nu este reprezentativ la nivel de unitate,participam in comun la negocierea unui singur contract.DPDV juridic cum este legal; sa semnam fiecare reprezentant al fiecarui sindicat sau ca si cum am fii o comisie desemnata de aceiasi federatie noi fiind mandatati de catre federatie ptr a participa in numele lor la negocierea CCM
Cel mai recent răspuns: samir69 , utilizator 19:28, 10 Ianuarie 2017
CCM se va semna de catre fiecare reprezentant al sindicatelor respective.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate pierde din contractul colectiv de muncă daca sindicatul ... scoica_80 scoica_80 Ce se poate pierde din contractul colectiv de muncă daca sindicatul nu mai are reprezentativitate( nu mai are număr suficienti membrii pentru a ne mai putea ... (vezi toată discuția)
Reprezentantii salariatilor elagrosu elagrosu In cadrul unei negocieri de CCM cu reprezentantii salariatilor , acestia trebuie sa fie inregistrati la ITM sau la Judecatorie? pentru a putea negocia CCM? (vezi toată discuția)
Reprezentativitate (legea 62/2011) dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna seara ! va supun atentiei urmatorul subiect: in data de 25.05.2018 trebuie sa fie demarate negocierile privind negociere ccm la nivel de ... (vezi toată discuția)