avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident din cauza unei căprioare pe un drum national
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident din cauza unei căprioare pe un drum national

Bună, în decursul zilei de ieri am avut un accident din cauza unei căprioare ce mi-a ieșit în față, am încercat să franez,aveam aproximativ 90-100 km/h dar datorita drumului înghețat după ce am lovit căprioară, am ieșit de pe carosabil și m-am trezit cu mașina "răsturnată".

Din cate am înțeles există posibilitatea să cer despăgubiri administratorului drumului deoarece nu era niciun semn cu animale, căprioare și nici gard.
Pagubele se ridică la aproximativ 6-7000 de euro poate și mai mult.

Există vreo șansă să îmi recuperez o parte din pagubele materiale?
Din păcate mașina doar ce o cumpărasem și nu am apucat sa îi fac asigurare CASCO.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:15, 11 Ianuarie 2017
dfani511 a scris:

aveam aproximativ 90-100 km/h dar datorita drumului înghețat

Puteti da in judecata administratorul drumului dar in conditiile in care dvoastra aveati 100 km/h este greu de crezut ca veti obtine despagubiri. Dar puteti incerca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se justifica amiabila ? Vladimir03 Vladimir03 Buna dimineata, In aceasta dimineata am avut un accident usor din cauza proastei administrari a drumului...mai exac, o sosea care iesea intr-un drum ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in conditii de polei Wollfe Wollfe Buna ziua In dimineata zilei de 02.12.2014 pe DJ 212 la iesirea din Giurgiu spre Constanta, intr-o curba masina a derapat pe un [u]pod de ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa! florin1992 florin1992 Buna seara! Am avut un accident de circulatie in urma caruia o persoana a decedat. Au constatat ca viteza mea de deplasare a fost 120Km/H. Am facut cerere ... (vezi toată discuția)