avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... APEL LA EVACUARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

APEL LA EVACUARE

Buna
Am avut un proces de evacuare pe procedura speciala(eu fiind reclamat) la care am primit sentinta executorie. Paratul a depus apel in ultima zi in 19.12.2016.

Care sunt pasi ca nu mai stiu nimic de proces?
Cat dureaza pana se trimite la tribunal si ce termene mai sunt dupa aceea?
Cel mai recent răspuns: ContSters342250 , utilizator 09:41, 12 Ianuarie 2017
Verificati starea procesului dupa numar dosar, obiect sau parte pe site-ul portal.just.ro. Instanta de apel este tribunalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa trimit inscrisuri la dosar fara sa ma duc personal in instanta? SeWa SeWa La inceputul lui iunie am proces cu cei de la sectia permise si inmatriculari constanta si trebuie sa mai depun 1 copie dupa refuzul celor de acolo de a-mi ... (vezi toată discuția)
Procedura specială a evacuării, art. 1033-1048 Balaurul Balaurul Buna ziua, La Tribunal, pe Procedura specială a evacuării - art. 1033-1048 NCPC - am câştigat un proces (astfel încît trebuie sa intru în posesia ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis in urma unui accident fara urmarire penala kadir kadir am avut un accident in a2 zi de pasti.in urma declaratiilor date de pasageri.unul din ei fiind ranit am fost scos de sub urmarire penala agentul de politie ... (vezi toată discuția)