avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare NIR
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare NIR

Buna ziua,

Acum cateva luni am facut comenezi pt marfa(banuiesc ca nu are importanta ce tip de..)acestea au fost primite..cu facture..etc. In momentul in care am primit marfa nu aveam deschis inca magazinul.Intrebarea mea este, avand in vedere ca zilele astea vreau sa deschid, in momentul in care fac NIR urile..ce data trec?
Bine, sincer sa fiu, am tot citit pe forumuri cum ca nu ar mai fi nevoie de NIR uri...dar..habar nu am...

Multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:39, 12 Ianuarie 2017
Nir-ul il faceti la data primirii marfii in gestiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa comert cu amanuntul, acte necesare: nir-uri, avize, salarii etc MihaC_ MihaC_ Am citit, am citit si am unt in ceata ...inca, depre: A . Datele initiale : -un PFA autorizat pe targuri, piete etc. -1 punct de lucru intr-un targ (complex ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea bonurilor fiscale in gestiune pana la emiterea facturilor ContSters137481 ContSters137481 Am si eu urmatoarea situatie: majoritatea supermarketurilor/magazinelor emit bonuri fiscale cu posibilitatea emiterii facturii in termen de cateva(1-7) zile ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marfa mona rogoz mona rogoz Am preluat un magazin mixt cu alimente si imbracaminte Am facut inventar si am convenit ca marfa sa se plateasca timp de 1 an. Cee acte de intrare ar trebui ... (vezi toată discuția)