avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Stornare facturi de produse
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Stornare facturi de produse

Buna ziua, Am o factura din 2015 cu TVA 24% , care se storneaza in 2017 cu TVA 19%. Mentionez ca factura este pentru un laptop, iar intrebarea mea este daca cota de TVA de pe factura storno e corecta.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 12:46, 14 Ianuarie 2017
Cu 24%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare reziduala leasing autoturism _maria_ _maria_ Buna seara! In luna martie se incheie perioada de leasing la autoturismul pe care il am ,am optat la inceput ca valoarea reziduala sa fie inclusa in rate ... (vezi toată discuția)
Factura storno andreea8891 andreea8891 Salutare, Va rog daca se poate sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie. Am o factura de storno in luna ianuarie 2016 cu cota de tva 24%, iar pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Facturi storno D Tiberiu D Tiberiu Buna seara, As dori sa adresez o intrebare legat de facturile storno (de marfa)In luna iunie 2010 am vandut anumite marfuri cu 19% TVA iar acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)