avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am si eu o intrebare....in urma unui credit facut in 2007...am primit ieri instiintare de la tribunal ca voi fi executat silit mobiliar....intrebarea mea este: Daca eu stau cu chirie, fara contract de inchiriere, executorul poate patrunde in casa/curte pt a pune sechestru pe bunurile mobiliare atata timp cat proprietatea nu imi apartine?
Cel mai recent răspuns: Matei CHIRILOV , Avocat 20:05, 13 Ianuarie 2017
in situatia descrisa de dumneavoastra puteti fi executat mobiliar. cel mai probabil vi se vor lua sumele de bani din conturi, vi se v-a pune proprire pe venituri. ma indoiesc ca executorul va vinde bunurile dumneavoastra mobile. in orice caz e bine sa aveti in vedere ca anumite bunuri nu pot fi urmarite (cititi art 727 si 728 din codul de procedura civila).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Proprietar executat silit de creditorii chiriasului M_arina M_arina Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Am avut un contract de inchiriere cu o persoana fizica, pe perioada decembrie 2006-decembrie 2008 ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la un srl bukinst bukinst In calitate de proprietar am inchiriat o casa pentru sediul unei firme. Societatea nu a mai platit chiria de aproape un an iar instanta de judecata a admis ... (vezi toată discuția)