avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrarea cererilor de concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrarea cererilor de concediu

Buna ziua,

Spuneti-mi, va rog, cererile de concediu se inregistreaza [obligatoriu] intr-un registru cu nr. si data de intrare?
Exista vreo baza legala?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 20 Ianuarie 2017
Nu exista nicio baza legala pentru situatia descrisa de dvs.

In practica intalnita ,am intalnit angajatorii care inregistreaza cererile de CO intr-un registru al concediilor intocmit special pentru evidenta acestora, dar si angajatori care inregistrau cererile de concedii in registru general de intrare/iesire documente.
Aveti idee daca exista posibilitatea retragerii/anularii unei cereri de concediu de odihna deja aprobata? daca mi s-a aprobat cererea pt CO si nu mai doresc sa primesc zilele libere in perioada respectiva cum se procedeaza?
Va multumesc
Puteti depune o cerere de reprogramare a CO deja aprobat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna dupa ccc 2 ani eva2016 eva2016 Buna ziua, Urmeaza sa intru in 2 ani de CCC in august 2016. Daca pana la aceasta data nu voi fi efectuat nicio zi de CO aferent anului 2016 (11 zile legale ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă Sadoveac Sadoveac Pe 11 mai urmează să intru în concediu prenatal, aș vrea să știu cum se procedează cu concediul de odihnă pe anul acesta. Trebuie să îl iau înainte? ... (vezi toată discuția)
Cerere co refuzata de mai multe ori marinar marinar desi in 2009 s-a dat dispozitie sa uzam toate zileled e CO pe anul respectiv, cand am facut cerere aceasta nu a fost aprobata, dandu-se rezolutia de ... (vezi toată discuția)