avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cabinet individual de psihologie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cabinet individual de psihologie

Buna ziua,

Va rog sa imi raspundeti la cateva nelamuriri cu privire la sediul social si punctul de lucru in care imi pot desfasura activitatea :

1.Ce forma de organizare are "cabinetul individual de psihologie" ? Are sau nu personalitate juridica (avand forma de exercitare liberala) ?

2,Exista posibilitattea infiintarii punctului de lucru cu ajutorul unui contract de subinchiriere ? Mentionez faptul ca sediul social se face la domiciulul stabil si punctul de lucru in cadrul unui cabinet de medicina muncii prin contract de subinchiriere.

3. In urma stabilirii punctul de lucru la cabinetul de medicina muncii prin contract de subinchiriere, sunt necesare si alte acte pe langa acest contract?

In selectarea forumului nu gasesc categoria unde se poate incadra aceasta intrebare.In caz de nevoie va rog distribuiti.

Va multumesc mult pentru raspunsuri !
O zi buna
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:52, 14 Ianuarie 2017
Va rog sa cititi detaliile de la adresa [ link extern ]
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspunsul rapid totusi din acest document nu reiese rapsunsul concret care il caut.
Exista posibilitattea infiintarii punctului de lucru cu ajutorul unui contract de subinchiriere care pot sa il semnez direct cu persoana din chirie a spatului respectiv sau este obligatoriu un contract de inchiriere direct cu proprietarul de drept al spatiului.

Va multumesc foarte mult!
Nu puteti. Vorbiti direct cu proprietarul si incheiati cu el contract, daca se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu cabinet individual de psihologie viofromiasi viofromiasi Poate un cabinet individual de psihologie sa aiba sediul social la bloc iar punct de lucru la terti? (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic in bloc de locuinte mancipri mancipri Un cabinet psihologic functioneaza la demisolul locuit al unui bloc ( cu sau fara aprobari !? ). Recent psihologul vinde locatia de la demisol si cumpara un ... (vezi toată discuția)
Sediu social/punct de lucru Almaris Almaris Am infiintat de curand un S.R.L. (prestare servicii)si pentru ca stau cu chirie am ales varianta unui sediu social la un cabinet de avocatura. Ce mi-a scapat ... (vezi toată discuția)