Buna seara! Scuzati va rog titlul acestui subiect insa nu am avut o idee mai buna.
Apelez la dumneavoastra pentru a obtine ceva pareri si sfaturi referitor la o situatie mai grava.
In data de 24 octombrie mama a fost lovita pe trecerea de pietoni de un taximetrist.A ajuns in stare foarte grava la urgenta,respectiv -coma de gradul 2 iar ulterior a fost transferata la un alt spital din alt oras.Nu doresc sa dau detalii inutile insa in concluzie..a fost la un pas de moarte,suferind multiple traumatisme cranio-cerebrale,multiple fracturi la bazin.Pe scurt ...majoritatea doctorilor au spus sa fim recunoscatori ca a trait.Eu am contactat o firma de avocatura insa voiam sa va intreb si pe dumneavoastra..cat dureaza pana incepe procesul,fiindca momentan nu primesc absolut niciun detaliu de la avocat si sunt deja 3 luni. Daca se poate in mare sa spuneti si care este procedura..din cate am inteles de la avocat s-au intocmit actele pe parte civila cu asigurarile iar pe parte penala cu soferul.
Mentionez ca nu va mai putea ocupa un loc de munca tot restul vietii fiindca a fost afectata foarte grav atat fizic cat si psihic(depresii,stari de agresivitate..etc).Varsta este de 46 ani!
Multumesc!
sunt situatii la care victima a avut 50 de zile (poate 60 sau 70 de ingrijire medicala) iat cu concedii medicale a ajuns la 270 de zile si a fost pensionat. O despagubire prematura nu va ajuta la venitul pierdut dupa pensionare.