avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract activ dupa 3 ani?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract activ dupa 3 ani?

Buna ziua,am lucrat la firma in 2013cateva luni,nu am vazut contractul de munca nici o data,deci nici nu am semnat,tot asa am si plecat,acum am vrut sa depun dosarul de somaj,si am observat ca contractul meu la acea firma este tot activ,la cererea mea am primit o adeverinta de vechimecu data de inceput a contractului01.03.2013,si data de incetare a contractului cu 28.12.2016,intre cele doua data nefiind nici o modificare sau suspendare.Incetarea e cu 55.b,ce nu imi permite dreptul la somaj,la final am trecut 860 de zile concediu fara plata.Mentionez ca data de incetare a acestui contract este cu o luna dupa cea ce imi dadea dreptul la somaj.Ce se poate face cu aceasta incetare pentru a reusii sa beneficiez de somaj?Modificare in Revisal,sau corectare la articolul de incetare?Va multumesc,va doresc o zii buna.
Cel mai recent răspuns: laszlozoltan , utilizator 18:09, 17 Ianuarie 2017
Trebuie modificata decizia de incetare si totodata rectificare in REVISAL a articolului de incetare a c.i.m.
Aceasta modificare se poate face si acum,dupa 20 de ziile?Va multumesc mult.
Daca angajatorul este de acord, o poate face si acum.
Va multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj cori80 cori80 Buna seara! Am o problema la care sper sa găsesc răspunsul. Am lucrat la o firma începând cu 2011 pana in Martie 2013 contract de munca desfăcut cu art 55 ... (vezi toată discuția)
Schimbare cim din perioada nedeterminata in perioada determinata korynutza1985 korynutza1985 Bună ziua! Se poate schimba un CIM din perioada nedeterminata in perioada determinata printr-un act adițional? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Preaviz la contractul de munca pe peroada determinata gps gps buna seara! daca angajatorul, intr-un contract de munca determinata de 3 luni, nu mai are activitate din motive ce nu tin de el, inainte de expirarea ... (vezi toată discuția)