avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părăsire țara copil minor, părinți ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părăsire țara copil minor, părinți necăsătoriți (concubinaj )

Buna ziua ,Spuneti mi va rog daca ma căsătoresc in starinatate si doresc sa părăsesc țara cu un copil minor , ce formalități trebuiesc urmate ? Specific ca tatăl a recunoscut copilul . Nu am fost căsătoriți , am trăit in concubinaj. Multumesc
Cel mai recent răspuns: AndreK , utilizator 11:22, 16 Ianuarie 2017
Aveti nevoie de acordul tatatlui pt a-i face copilului pasaport si acordul pt iesirea din tara si a va stabili domiciliul cu copilul in strainatate.
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2017
gi-jane2, moderator
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog raspuns- iesire din tara minor luminita1982 luminita1982 am o fetita de 7 ani este recunoscuta de tata pe numele lui dintro relatie de concubinaj pot pleca cu fetita din tara fara acordul lui el fiind inchis pt viol ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine toate drepturile asupra copilului alindany alindany sint o mama am trait in concubinaj si am un copil tatal l-a recunoscut dar de 4 ani nu mai stiu nimic de el cum pot avea toate drepturile asupra copilului de ... (vezi toată discuția)
Pot scoate copilul din tara?pot sa il pierd? ana1990 ana1990 As avea si eu cateva intrebari.Sunt divortata din 2011 copilul(acum in varsta de 9 ani) imi este incredintat mie spre \\\\"crestere si educare\\\\" iar tatal ... (vezi toată discuția)