avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... NERESPECTARE HOTARARE JUDECATOREASCA -DIVORT !
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

NERESPECTARE HOTARARE JUDECATOREASCA -DIVORT !

In luna iulie a fost data o hotarare judecatoreasca in urma divortului . De atunci sotia mea nu a respectat hotararea judecatoreasca referitoare la capetele de cerere privind program vizita minor si privind revenirea la vechiul nume . Mentionez faptul ca am atacat acea hotarare privind capatul de stabilire a pensiei intretinere minor , acesta stabilindu-se eronat , in care nu s-a tinut seamaa de adeverinta de salariat ,ci de declaratia data de fosta sotie .
Ce pot face si care ar fii masurile care se impun pana la devenirea hotararii definitive dat fiind faptul ca nu toate capetele de cerere au fost atacate , acestea . normal devenind definitive !!!!????
Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2010
ion-alin, utilizator
Cel mai recent răspuns: ion-alin , utilizator 08:58, 7 Septembrie 2009
Va multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu am primit hotararea de divort dar nu stabileste nicaieri ca ea este executorie, se stabileste in schimb faptul ca poate fi atacata cu apel in termen de 30 de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara laurali laurali Buna seara, In urma divortului instanta a stabilit o pensie alimentara pentru copil, pensie pe care tatal refuza sa ne-o dea pe motiv ca decizia inca nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Andrei_I Andrei_I Buna ziua! Am o hotarare data de catre judecatorie, irevocabila pe divort. Cand se implineste termenul de apel pentru celelalte capete de cerere, cel care ma ... (vezi toată discuția)