Buna ziua! Am mers intr-o localitate cu o matusa sa o duc la un spital{sanatoriu}! Necunoscand orasul am oprit in fata unui supermarket sa merg sa intreb de adresa unde trebuia sa ajung! Ca un facut matusa mea avea nevoie de o toaleta! Ideea este ca am oprit{parcat} circa 15 minute in fata acelui market,unde mentionez erau alte 10-15 masini parcate fara a ingreuna in vreun fel circulatia! La intoarcere am gasit in parbriz o hartie de la Politia Locala prin care sunt instiintat ca voi fii amendat pt parcare neregulamentara ca undeva mai sus exista un semn { eu nu am ajuns pana la el} care interzice acest lucru, si cu un nr de telefon pt contact! Am sunat constiincios la acel nr dorind sa aflu cuantumul amenzii {nu exista PV} ,unde mi-a raspuns o D_soara care nu mi-a spus cuantumul amenzii dar m-a indrumat sa caut agentul Politiei Locale care mi-a lasat instiintarea{ avea numele scris acolo} ,sa stau de vorba cu el si sa ma inteleg! Mentionez ca acest lucru s-a intamplat in Dambovita,masina mea avand nr de alt judet! Va rog mult sa-mi spuneti ce se poate intampla!#-o Unde puteam sa caut eu agentul politiei locale ,intr-un oras pe care nu il cunosc si cand trebuia sa ajung cu matusa la internare!!!????:OAm revenit cu telefon la nr lasat pe instiintare ,cu rugamintea de a ma lamurii,dar primind acelasi raspuns ,adica sa caut agentul care mi-a lasat instiintarea,am renuntat si am plecat acasa! La ce sa ma astept???Multumesc anticipat pt raspuns!!!!#-o#-o:O:sorry::sorry:
Sansele de cistig intr-un proces nu depind numai de puterea argumentelor (care e totusi un amanunt esential) , ci si de respectarea procedurilor. Mai exista si cazuri de judecatori obtuzi si de prelungirea procesului, cu o faza ulerioara de apel. Asa ca nu e chiar confortabil sa ajungi sa te judeci, mai bine incerci, pe cit posibil, sa respecti regulile. Altfel, argumentatia pe care am expus-o in postul anterior, o consider suficient de valabila.