avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe veniturile microintreprinderilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit pe veniturile microintreprinderilor

Buna seara!

La o microintreprindere care are un salariat, dar e in concediu medical pt sarcina si lauzie si a mai angajat o persoana cu norma intreaga in noiembrie 2016, ce cota de impozit aplic? 1 sau 2%? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Meda Decebal , Contabil 17:21, 31 Ianuarie 2017
Concediul medical e considerat contract de munca si se interpreteaza ca fiind un salariat, concediul de maternitate ( cel de 2 ani )nu mai este salariatul societatii pt ca are contractul suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venitul microintreprinderilor steef steef Care este cota de impozit pe venitul microintreprinderilor in conditiile in care singurul salariat al societatii suspenda contractul de munca intrind in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru crestere copil iuliana c. iuliana c. Buna ziua, sunt insarcinata si sunt angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata la un program de 2 ore. Din data de 15 august firma la ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului flautella flautella Buna ziua.Sunt angajata ca artist instrumentist in Filarmonica ,cu norma de baza si profesor titular cu contract de munca pe perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)