avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat

Buna ziua,
Mama mea este coasigurat la tatal meu care este pensionar acum dupa ce nu se mai opreste impozit ea mai ramane coasigurat sau trebuie sa ii platesc casa de asigurari , mai este este asigurata???
Va multumesc frumos astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 17 Ianuarie 2017
Nu are nicio legatura cele doua situatii, consider ca mama dvs va ramane coasigurata ... insa pentru un raspuns cat mai concludent intrebati la CJAS sau CNAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi sotul coasigurat pe asigurarea medicala a sotiei? alina1111 alina1111 Eu sint salariata la o companie mare. Sotul meu este administrator de firma mica, are citiva oameni angajati la firma lui, dar el nu figureaza ca angajat in ... (vezi toată discuția)
Poate avea calitatea de coasigurat? ariana03 ariana03 buna ziua, Tatal meu este pensionar (pensie anticipata) si as dori sa stiu daca, in aceste conditii mama mea are calitatea de coasigurat. Ce text legal ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatii - dobandire calitate co-asigurat Marryann10 Marryann10 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: sotia mea a fost casnica toata viata. Eu sunt iesit la pensie de 10 ani. Ca bunuri avem ... (vezi toată discuția)