avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Datoriile la ANAF
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Datoriile la ANAF

Prescriptia datoriilor opereaza din oficiu sau prin cerere ?Daca ANAF ul deja a pus sechestru pe imobilul debitorului care este solutia ???
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:39, 16 Ianuarie 2017
1. Prescriptia opereaza din oficiu.
2. Solutia : sa plateasca datoriile, in caz contrar o sa fie valorificat de catre ANAF, bunul sechestrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire datorie finante man4ice man4ice Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament pe numele meu. Am niste datorii la finante de la niste amenzi administrative ... aprox 6.000 lei . Fapt pentru ... (vezi toată discuția)
Radiere sechestru cosmin_cristici cosmin_cristici Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea speta. Doi copropietari, sot si sotie, ai unui imobil dobandit in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)
Legalitate sechestru asigurator - bunuri personale fost asociat srl mimy78 mimy78 buna ziua, am o problema la care as dori sa primesc un sfat daca se poate. am facut parte dintr-o societate cu raspundere limitata avand 50% parti sociale, in ... (vezi toată discuția)