avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare Timbrul de Mediu 2015
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare Timbrul de Mediu 2015

Buna seara!.
Am cumparat un autoturism pe 13-07-2015 de la un intermediar din Romania, care la randul lui la cumparat din Austria pe 12-03-2015 scotandui 2 randuri de numere rosii in Romania, insa eu l-am inmatriculat in Romania platindui timbrul de mediu.
Se poate recupera timbrul de mediu?
Va multumesc!.
Desigur, la acest moment numai printr-o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imatriculare auto bulgaria maanu maanu Buna ziua am un autoturism care a fost adus din bulgaria anu trecut si tot anu trecut a fost facut demersul de judecata pentru recuperarea taxei auto. a fost ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto alina_puff alina_puff bna seara, mi-am cumparat un autoturism de curand care nu este inmatriculat deocamdata are decat numere rosii care expira pe data de 30.11.2011, ... (vezi toată discuția)
Auto Vally1986 Vally1986 Salutare ...acum vreo 2 saptamani am cumparat o masina eu cu actele nu stiu mai nimic ...masina a fost adusa din austria si din cate am vazut pe cartea masini ... (vezi toată discuția)