avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul Salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul Salariu

Am niste nelamuriri legate de calculul salariului.
Pe futurasul meu de salariu apar urmatoarele valori:
Salariu Inc. - 1259 (banuiesc ca asta este salariu de incadrare. Banuiesc ca si aici isi face loc o intrebare: De ce este permis ca salariul de incadrare sa fie sub minimul pe economie? )
IndCond - 0
SalMerit - 0
Grd/Vechime - 0 (asta desi am peste 11 ani vechime)
Sal baza - 1919 ( daca cele de sus sunt 0 cum s-a ajuns la salariu de baza acesta?)
Sporuri - 172
Brut Inc - 2091 (aici e logic 1919 + 172 = 2091)
Cel mai recent răspuns: Dumitru77 , utilizator 19:11, 18 Ianuarie 2017
banuiesc ca sunteti incadrat la o institutie publica, unde salariul de incadrare contine si vechimea, el se ia de pe o grila de salarizare, deci nu aveti GRADATIE... Probabil diferenta dintre cele doua sume adica 660 lei reprezinta vechimea, in functie de cum face programul de salarii... Fluturasul nu contine toate coloanele din stat (ar fi prea plin..). Salariul minim 1450 intra in vigoare de la 1 februarie. Daca v-am fost pe inteles si de folos,... cu drag si alta data !
Multumesc pt raspuns.Asa este, ati intuit bine,lucrez in sistemul de asistenta sociala.Vad ca sunteti bine informata asa ca va rog sa-mi spuneti cum e posibil ca un psiholog cu studii superioare la un centru de neuro, cu 41 de beneficiari pe cap zilnic ,poate avea salariul mai mic decat o infirmiera cu 8 clase din sistemul sanitar?Asta pt ca sistemul sanitar da spor de 75% dar sistemul de asistenta sociala nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea salariului - asistent medical generalist themek themek Am fost anagajata infirmiera din 15.03.2004. Din data de 1.10.2008 am avansat la functia de Asistent Medical Debutant cu un salariu de 600 RON. Am ramas cu ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu spital de stat Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Suntem o sectie intreaga formata din 12 asistente si 10 infirmiere nemulțumite de cum se calculeaza salariul cuvenit si dorim sa stim daca avem ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime ANDREI_oni ANDREI_oni Buna - ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca mai exista sporul de vechime, sau daca este inclus in salariul de baza brut, si in ce lege este prevazuta ... (vezi toată discuția)